seo_linkk

Eşsiz ve değerli gördüğünüz içerikler sosyal medya, youtube ve diğer siteler üzerinden pazarlayabilir daha fazla kişinin içeriğinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İnsanlar genellikle değerli bulduğu içeriklere ve güvendiği sitelere bağlantı verme eğilimi gösterirler. Sizin içeriğinizin hangi otoriter bilgiye dayandığını Google’a bildirmeniz SEO puanını düşürmez tam aksine artıracaktır. Burada önemli olan içeriğinizin kalitesi ve bağlantı verdiğiniz sayfanın içeriği arasındaki tutarlılık. İçerik benzerliği olmadan sırf otoriter bir siteye bağlantı vermek muhakkak bir işe yaramayacaktır. Google 20 yıllık bu süreçte Pagerank algoritmasında bir sürü değişiklik ve iyileştirmeler yapmış olsa da geri bağlantılar halen daha önemli bir sıralama kriteri olmaya devam etmektedir.

Yol ise site sahiplerine ulaşarak spam geri bağlantıları kaldırmalarını istemek. Bu çok zaman isteyen bir konu açıkçası, Spam bağlantı veren sitelere ulaşmak ta hiç kolay olmayacaktır. Çoğu genelde paravan blog ya da iletişim olmayan web siteler olduğu için yetkiliye ulaşıp kaldırma talebinde bulunmanız çok zaman alıcı ve sıkıcı bir süreç olacaktır. 01) Değerli ve bağlantı verilmeyi hak eden içerikler oluşturun ve tasarlayın.

Services Description Submit
SOFTWARE FOR GAMBLING SITES A program that allows you to access live sites and place your links there SUBMIT
PURCHASED LINKS Writing articles and posting them on a thematic site with a link to your sites SUBMIT
MASS LINKING Mass placement of links to your sites from trusted donors in large quantities SUBMIT

Complete Payouts with iyzico Mass Payouts

  • Bu sayede düşük puana sahip bağlantıları inceleyerek reddedebilirsiniz.
  • Bu konuda size yardımcı olacak olan Google The New Disavow Links Tool aracından faydalanabilirsiniz.
  • Yukarıdaki özellikler ile ötüşüyor ise fayda sağlayacaktır.
  • Zararlı backlinklerinizi ve SEO durumunuzu kontrol için Ubersuggest’i tercih edebilirsiniz.

Semrush gibi gelişmiş bir SEO aracının aylık maliyeti en düşük 99 dolardan başlamaktadır. Genellikle çok sayıda backlinke (geri bağlantıya) sahip web siteleri arama motorlarında daha üst sıralara çıkma eğilimindedir. Google’ın esas amacı arama motorunu kullanan son kullanıcıya en alakalı ve en değerli sonucu en hızlı şekilde göstermektir.

Google İçin Zararlı Backlinkler Ne İfade Ediyor?

Google’ın gelişmiş bir yazılım ve arama motorunu kullanan son kullanıcıya en kaliteli, güvenilir ve alakalı sonucu çıkarmanın en önemli amacı olduğunu iyi anlamanız gerekir. Web sitenizi bir pastaya benzetecek olursak; Linkler ve sosyal medya paylaşımları pastanın keki, içerik, içeriğin yönetimi ve teknik kısımlar krema olur. Web sitenizin sıralamalarına etki eden 8 temel SEO önerisinden belkide en önemlisi içerik kalitenizdir. Oluşturduğunuz kaliteli içerikleri ise backlink ve sosyal medya paylaşımları ile desteklemelisiniz.

Son Yazılar

Eğer siz kaliteli içerik pazarlamasına ve diğer basit SEO kurallarına sadık kalırsanız Google’ın sizi spam backlinkler konusunda cezaya çarptırma gibi durumlarını göz ardı edebilirsiniz. Tabi her web siteye içeriği güzel diye bu şekilde backlink vermek doğru olmayacaktır. Tercihyazilim.com gibi otoriter web sitelerine bu şekilde aşırıya kaçmadan backlink paylaşımı yapmanız  sizin için de karşı taraf için de faydalı olabilir.

Günümüzde halen bir çok web yöneticisi güvendiği bağlantı dahi olsa tüm bağlantılarına “nofollow” özelliği veriyor. İçerik olarak faydalandığınız yüksek otoriteye sahip web sitelerin bağlantılarını “nofollow” yapmanız Google’a o kaynakları takip etme güvenmiyorum anlamına gelecektir. Otoriter kaynaklarınızı “dofollow” yapmış olsaydınız Google içeriğin kalitesine çok önem verdiği için bu size artı bir puan kazandırabiliriz. Web sitelerin sıralamasını etkileyen birçok değişken bulunmaktadır. Site sıralamalarına zarar veren durumlardan biride ‘Anti SEO’ çalışmalarıdır.

Bağlantınız aktif olduktan sonra manuel olarak sayfadaki yönergelere uygun bir şekilde reddettiğiniz backlink ve alan adlarının listesini Google’a göndermeniz gerekecektir. En etkili ve en hızlı olarak Google Disavow aracını kullanarak tüm zararlı backlinkerden kurtulabilirsiniz. Google Disavow aracını kullanmak için web sitenizin Google Search SOFTWARE FOR GAMBLING SITES, PURCHASED LINKS, MASS LINKING – TELEGRAM @seo_linkk Console İle ilişkilendirilmesi gerekmektedir. Bağlantının size daha önce backlink vermeyen bir alandan geliyor olması. Eğer otoriter bir alan adından backlink aldıysanız bu alandan alınan daha fazla geri bağlantılar ilk aldığınız geri bağlantının değerini azaltacaktır.

İnsanların sitenize ihtiyaç duyduğu kritik noktalarda web sitenizi düzgün bir şekilde konumlandırmanıza SEO yardımcı olur. Bu yazımızda sizlere siteniz için oldukça faydalı 8 Temel SEO önerisi veriyoruz. Ahrefs’in ücretli sürümü de 99 dolardan başladığı için sadece backlink tespiti için biraz fazla bir bütçe olacaktır. Ancak diğer tüm araçlarını kullanmak ve web site SEO çalışmalarını yürütmek için de kullanacaksanız çok mükemmel bir SEO aracı olduğunu söyleyebilirim. O yüzden Search Consol yerine aşağıdaki SEO araçlarını kullanarak zararlı backlinkleri tespit etmenizi öneririz.